orthopedisch chirurg

dr. Michiel van Trommel

Portretfoto van Michiel van Trommel, orthopedisch chirurg in het BovenIJ ziekenhuis
Portretfoto van Michiel van Trommel, orthopedisch chirurg in het BovenIJ ziekenhuis
golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Michiel van Trommel

Onze orthopeed Michiel van Trommel is in Nederland een bekende orthopeed. Hij komt regelmatig op tv: ‘Ik was onder andere te zien in SBS Shownieuws, Vinger aan de Pols en Man Bijt Hond.’ Ook heeft hij een medische column in De Telegraaf.

‘Patiënten komen uit heel Nederland, omdat ze graag willen dat ik hun knieprobleem behandel. Hier ben ik dan ook dagelijks mee bezig, al meer dan 20 jaar. Ik zie allerlei patiënten, van jong tot oud. Zo was er een dame van 80 die twijfelde of ze nog wel een nieuwe knie moest nemen. Toen ik haar onderzocht had, adviseerde ik om dit zéker te doen. Achteraf was ze hier heel blij mee: een maand na de operatie kon ze al een stuk beter lopen dan ervoor. Een andere patiënt zei: “Wat ben ik ontzettend blij met m’n Trommel-knietjes.” Dat is natuurlijk een prachtig compliment. Ook is het een eer dat ik regelmatig in de media verschijn. Zo was ik te zien in SBS Shownieuws, Vinger aan de Pols en Man Bijt Hond. Daarnaast heb ik een medische column in De Telegraaf. In mijn vrije tijd belast ik mijn eigen knieën graag: ik heb nu 10 keer een marathon gelopen.’ 

Opleiding en specialisatie

  • 1996 Hospital for Special Surgery (HSS), New York 
  • 1996 Royal National Orthopaedic Hospital (RNOH), Londen
  • 1995 Orthopedisch chirurg Leyenburg te Den Haag
  • 1991 Vooropleiding algemene chirurgie Westeinde ziekenhuis te Den Haag
  • 1989 Geneeskunde, Leiden cum laude

Gekoppelde specialismen

Gekoppelde afdelingen

Contact

Orthopedie polikliniek

  • Telefoonnummer 020-634 6556
  • Route 20

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven