casemanager oncologie/oncologie verpleegkundige

Laura Deen

Ik kijk verder dan alleen de patiënt en de ziekte

golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Laura Deen

‘Mensen helpen en begeleiden vind ik het mooiste wat er is. Het is dan ook geen toeval dat ik alweer heel wat jaren in de zorg werk. Als casemanager ben ik het aanspreekpunt voor mijn patiënten en begeleid ik ze door het gehele behandelproces. Als palliatief consulent bied ik ondersteuning aan patiënten in de laatste levensfase, als genezing van een ziekte niet meer mogelijk is. Hiervoor werken we in een multidisciplinair team samen om de patiënt de hulp te bieden die nodig is.

Ik kan helaas niet voorkomen dat iemand ziek is, maar het geeft mij veel voldoening om mijn patiënten in het ziekteproces te begeleiden en ondersteunen. Ik vind het belangrijk dat ze weten dat er iemand voor ze is, en dat ik een steun voor ze ben. Overigens kijk ik hierbij verder dan alleen de patiënt en de ziekte: ik probeer er ook zoveel mogelijk voor de naasten te zijn. Hopelijk geeft dit zowel de patiënt als naasten vertrouwen en rust.’  
Aandachtsgebieden
Oncologie en palliatieve zorg 
Opleiding en specialisatie 
  • 2004 - 2008 Verpleegkunde 
  • 2012 – 2013 Oncologieverpleegkundige 
  • 2017 Hematologie specialisatie 
  • 2021 – 2022 Gespecialiseerd verpleegkundige palliatieve zorg  
Andere werkzaamheden             
  • Palliatief consulent /aandachtvelder palliatieve zorg 
  • (Oncologie) verpleegkundige 3 oost 
  • Casemanager oncologie 

Gekoppelde afdelingen


Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven