physician assistant in opleiding

Jasper Oelers

Ik hoop veel te kunnen betekenen voor mijn patiënten

portretfoto van Jasper Oelers, physician assistant i.o.  in het BovenIJ ziekenhuis
portretfoto van Jasper Oelers, physician assistant i.o.  in het BovenIJ ziekenhuis
golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Jasper Oelers

‘Ik ben begonnen bij het BovenIJ ziekenhuis als Ergotherapeut en heb dit zo’n 6,5 jaar gedaan. Gaandeweg ontstond bij mij de behoefte om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik was op zoek naar een functie waarbij ik het contact met de patiënt heb en tegelijkertijd kan werken met een meer medisch inhoudelijke insteek. Dit heb ik gevonden in de functie van Physician Assistant. Samen met mijn ervaring als Ergotherapeut hoop ik veel te kunnen betekenen voor mijn patiënten.

In mijn werk probeer ik ervoor te zorgen dat patiënten zich enigszins comfortabel voelen in een situatie waarin ze nooit hadden willen zijn. Hierbij doe ik altijd mijn best om zoveel mogelijk de tijd voor ze te nemen. Ik hoop dat de patiënten mijn adviezen meenemen en combineren met hun eigen invalshoeken om in de toekomst weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in hun dagelijkse leven.’

Aandachtsgebieden

  • Neurologie –CVA/Stroke

Opleiding en specialisatie

  • 2021-2024 Physician Assistant i.o.
  • 2008-2012 Opleiding tot Ergotherapeut.

Gekoppelde specialismen

Gekoppelde afdelingen

Contact

Neurologie polikliniek

  • Telefoonnummer 020-634 6260
  • Route 35, 36

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven