optometrist

Döne Alpaydin

Ik vind het belangrijk dat patiënten gehoord en uitgebreid geholpen worden

Done Aplaydin Oogheelkunde
Done Aplaydin Oogheelkunde
golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Döne Alpaydin

'De oogheelkunde trok mij altijd al aan. Het oog is een klein maar zeer belangrijk orgaan. Er lopen duizenden mensen in Nederland met een oogafwijking rond. Het feit dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het verhelpen van deze afwijkingen doet mij goed.

Ik vind het belangrijk dat patiënten gehoord en uitgebreid geholpen worden. Patiënten vinden mij erg duidelijk en vriendelijk. Ik zorg er voor dat ze volledig ingelicht en zonder vragen vertrekken. Op de polikliniek oogheelkunde worden er dagelijks jonge en oude patiënten gezien met variërende oogheelkundige klachten. Met behulp van al onze apparatuur zijn wij in staat om de juiste diagnose te stellen.

Het Bovenij ziekenhuis heeft een vrolijke patiëntenpopulatie. Iedereen is erg vriendelijk onderling en tegen elkaar. Dit maakt mijn werk in het ziekenhuis een stuk mooier!'

Opleiding:

HBO Bachelor Optometrie 2014-2019

Gekoppelde specialismen

Contact

Orthoptie

  • Telefoonnummer 020-6346282
  • Route 26 - polikliniek Oogheelkunde

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven