casemanager oncologie

Annemieke van der Putten

Ik ben voor veel van mijn patiënten een rots in de branding

golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Annemieke van der Putten

‘Ik ben al sinds 1989 oncologieverpleegkundige en doe dit nog steeds met veel plezier. Oncologie is een specialisme dat zich door de jaren heen flink heeft ontwikkeld en waarin altijd veel gebeurt. Hierdoor verveelt mijn werk nooit en blijft het interessant.

In mijn functie begeleid ik patiënten met kanker door verschillende fases van hun behandeling. Na een diagnose en tijdens een behandeling staat het hele leven van de patiënt op zijn kop. Los van de emotionele belasting, krijgen patiënten vaak ook te maken met behandelingen in verschillende ziekenhuizen. Ik ben voor hen een vast aanspreekpunt en probeer ze zoveel mogelijk aandacht en tijd te geven. Ik geef informatie, bel ze thuis op om te vragen hoe het gaat en ga vaak langs als ze hun eerste chemo hebben. Voor veel van hen ben ik een rots in de branding.’

Aandachtsgebieden

Uro-oncologie

Opleiding en specialisatie

  • 2010 - 2011: Hematologie opleiding VUMC , theorie

  • 2003 – 2004: Stoma verpleegkundige, SSSV te Bunnik

  • 1999: Endoscopie assistent, SSSV te Bunnik

  • 1988 - 1990: Oncologie verpleegkundige, Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

  • 1984 – 1987: Verpleegkundige A, St. Jozef Ziekenhuis te Heemskerk


Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven