Afdeling

Oncologie - casemanager

Ik kijk verder dan alleen het fysieke plaatje

golf
  1. Home
  2. Specialisme & afdeling
  3. Oncologie - casemanager
Vandaag zijn de poliklinieken telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent.

Voor vragen die geen spoed hebben, stuur een bericht via BeterDichtbij.

Wilt u weten wanneer uw afspraak is, bekijk dit via Mijn BovenIJ

 

De casemanager oncologie weet alles van de behandeling en begeleiding van patiënten met kanker. U kunt met al uw vragen terecht bij de casemanager oncologie.

Casemanager oncologie

De casemanager oncologie zorgt voor de praktische zaken tijdens de behandeling. Ze begeleiden u bijvoorbeeld tijdens een chemokuur of immunotherapie. Of zorgen ervoor dat u op tijd alle afspraken voor de behandeling en de controles ontvangt en dat de medicijnen bij de apotheek klaar gemaakt worden. Ook geeft de casemanager informatie en advies over psychische begeleiding bij u thuis.

Bereikbaarheid

De casemanager oncologie houdt telefonisch spreekuur van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 10.00 uur en van 14.00 - 15.00 uur.

Workshop gezichtsverzorging

Door kanker of de behandelingen kan uw uiterlijk veranderen. Uw huid is bijvoorbeeld schilferig en droog of uw haar is dun na chemotherapie. Vraagt u zich af wat u hieraan kunt doen? Tijdens de workshop ‘uiterlijke verzorging’ krijgt u tips voor de verzorging van uw huid en het gebruik van make-up. De casemanager kan u hiervoor aanmelden. Deelname is gratis.

Praktische informatie

  • Telefoonnummer casemanager oncologie: 020 - 634 6605 / casemanager mammacare: 020 – 634 6517
  • Route 48 / 22

Aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

Borstkanker is een kwaadaardig gezwel in de borst. Het komt vooral voor bij vrouwen tussen de 50 en 70 jaar. Soms is de borstkanker erfelijk. Ook mannen kunnen borstkanker krijgen: 1 op de 150 borstkankerpatiënten is man.

Lees meer

Darmkanker is een kankersoort die vaak voorkomt. Er zijn verschillende soorten darmkanker. U kunt in het BovenIJ ziekenhuis terecht voor onderzoek en behandeling van darmkanker.

Lees meer

Als u borstkanker heeft, kunnen we de borst met de tumor amputeren. Deze operatie noemen we borstamputatie. U wordt geopereerd in het OLVG West. U blijft daarna 1 nacht in het ziekenhuis.

Lees meer

Als u borstkanker heeft, kan de arts een borstbesparende operatie doen. De operatie wordt gedaan in OLVG West. U kunt dezelfde dag weer naar huis.

Lees meer
Bekijk aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven