Afdeling

Couveuse zorg

golf
  1. Home
  2. Specialisme & afdeling
  3. Couveuse zorg

Pasgeboren of te vroeg geboren baby's moeten meestal na de geboorte nog eerst in een couveuse. Een prematuur is een baby die geboren wordt voor 37 weken zwangerschap. In het BovenIJ worden ook premature baby's geboren en verzorgd.

Moeder en kind blijven na de geboorte bij elkaar op de kamer ook als er een couveuse nodig is. Het gezin verblijft dan in één van de kraamsuites in ons Moeder Kind Centrum. Het BovenIJ heeft geen aparte couveuse afdeling. 

Kijk voor meer informatie over onze zorg op de pagina Moeder Kind Centrum.

Praktische informatie

Aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

In BovenIJ ziekenhuis kunt u bevallen in een grote en comfortabele verloskamer van het Moeder Kind Centrum. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de bevalling een fijne ervaring voor u wordt, waar u met een tevreden gevoel op terugkijkt.

Lees meer
Bekijk aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

Gerelateerde specialismen

Als ik terugdenk aan de tijd bij BovenIJ komt bij mij vooral de warme, persoonlijke benadering naar boven.

Marjolijn met haar twee kinderen over de zuigelingenpoli

Door omstandigheden beviel Marjolijn al met 32 weken van haar twee-eiige tweeling. Wat volgde was een ontzettend heftige tijd, waarin ze, samen met haar vriend, met weinig tot geen slaap zo goed mogelijk voor beide baby’s probeerde te zorgen. Gelukkig kregen ze veel hulp van de speciale zuigelingenpoli van BovenIJ, waar haar dochter Isa en zoon Bram nog twee jaar lang gemonitord werden.

Lees de hele ervaring

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven