Afdeling

Continentie polikliniek

golf
  1. Home
  2. Specialisme & afdeling
  3. Continentie polikliniek

Aandoeningen aan de urinewegen zijn lastig en vragen om veel aanpassingen in uw leven. Met vragen over uw aandoening kunt u in het BovenIJ ziekenhuis terecht bij de verpleegkundigen van de continentie polikliniek. Zij hebben zich gespecialiseerd in urologie, waaronder urineverlies bij mannen en vrouwen.

Uw bezoek aan de polikliniek

Om uw klachten en vragen duidelijk te krijgen vindt een intakegesprek plaats. De continentieverpleegkundige beantwoordt uw vragen en geeft advies over wat u zelf aan uw klachten kunt doen. Daarna is er regelmatig telefonisch contact. Als het nodig is, krijgt u een vervolgafspraak op de polikliniek. 

Contact

Uw afspraak

Uw huisarts of uw arts verwijst u door naar onze polikliniek. Daarna bellen wij u om een afspraak te maken. U wordt binnen drie werkdagen gebeld.

Vragen over uw afspraak?

Informatie over uw afspraak kunt u vinden in het patiëntenportaal Mijn BovenIJ. Ook kunt u een vraag stellen via de BeterDichtbij app.

Inschrijven

Komt u voor het eerst in het BovenIJ? Schrijft u zich dan in bij de afdeling Opname- en inschrijfbureau (route 57).

Gegevens aanpassen

Bent u verhuisd of heeft u een andere huisarts of apotheek? U kunt zelf uw gegevens aanpassen in Mijn BovenIJ

Afspraak afzeggen

Kunt u toch niet naar uw afspraak komen? Laat het ons zo snel mogelijk weten, dit kan via de BeterDichtbij app.

Praktische informatie

  • Openingstijden De continentieverpleegkundigen zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur.
  • Telefoonnummer 020-634 6243
  • Route 33

Aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

Stress-incontinentie is ongewenst urineverlies bij lichamelijke inspanning, zoals tillen, niezen, hoesten, lachen, sporten, springen of plotselinge bewegingen. Het urineverlies treedt op als de druktoename in de buik niet kan worden opgevangen door het afsluitmechanisme van de blaas. U verliest dan plotseling urine zonder dat u aandrang voelt.

Lees meer
Bekijk aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

Gerelateerde specialismen

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven