19 december 2019

Rookvrij terrein BovenIJ

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Rookvrij terrein BovenIJ

Vanaf 1 januari 2020 is ook ons terrein rookvrij. Wij vragen u dan om rondom het ziekenhuis niet te roken.

Dit geldt ook voor het parkeerterrein. Onder het rookverbod op het terrein van het ziekenhuis vallen alle tabaksartikelen en e-sigaretten.

Werk mee aan uw gezondheid

BovenIJ longverpleegkundige Lieke Spiegelenburg begeleidt mensen die willen stoppen met roken: ‘We willen uw welzijn en gezondheid verbeteren. Op de rook-stop-poli begeleiden we daarom mensen die van hun verslaving af willen. Door niet te roken op ons terrein werkt u mee aan uw eigen gezondheid. Niet-rokende patiënten en bezoekers kunnen het ziekenhuis nu rookvrij bereiken. Daarmee zorgen we voor een gezonde omgeving en voorkomen we dat kinderen in aanraking komen met sigaretten.’

Wilt u stoppen met roken?

Vaak is stoppen met roken prettig als u er niet alleen voor staat. Maak het uzelf makkelijker en meld u aan voor de ‘Voel je Vrij’ stoppen met roken cursus. In een groep kunt u elkaar steunen en heeft u namelijk één gemeenschappelijk doel: stoppen met roken! Bespreek  de mogelijkheden met uw huisarts of specialist in het ziekenhuis.

Meer informatie over het rookverbod en de rook-stop-poli

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven