02 januari 2019

Opbrengst verkoop gedoneerd aan Stichting Ambulance Wens

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Opbrengst verkoop gedoneerd aan Stichting Ambulance Wens

De opbrengst van de verkoop van creatieve artikelen voor Stichting Ambulance Wens is bekend. Het eindbedrag ad € 600,- is door de medewerkers van het klinisch chemisch laboratorium van het BovenIJ ziekenhuis gedoneerd aan Stichting Ambulance Wens.

Cassandra de Groot, klinisch chemisch analist: "Het was weer leuk om te doen. We zijn erg blij met de opbrengst die door de verkoop van met name kleine artikelen bij elkaar is gebracht. De inzet en donaties van vele collega's, patiënten en bezoekers heeft toch een mooi bedrag opgeleverd. Ook namens Stichting Ambulance Wens bedankt."

Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Meer informatie kunt u lezen op de website van Stichting Ambulance Wens.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven