28 maart 2024

Bezoek het Gezond Noord Loket tijdens de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bezoek het Gezond Noord Loket tijdens de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord

Op vrijdag 19 april is de de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord. Het Gezond Noord Loket in het BovenIJ stelt zich open van 10.00 tot 13.00 uur.

Over Gezond Noord Loket

Amsterdammers kunnen bij het Gezond Noord Loket terecht met vragen, voor advies, steun en informatie over gezondheid en herstel. Het loket is iedere maandag en donderdag geopend van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 15.00 uur.

Programma

Tijdens de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord gaat het loket extra open van 10.00 tot 13.00 uur en organiseren we leuke activiteiten rondom het thema gezondheid en welzijn. 

  • Laat je uitdagen door onze kracht of conditie challenge!
  • Test jouw kennis van gezonde voeding, doe mee met de quiz!
  • Vul een vragenlijst in om te testen of je een slaapstoornis hebt.

Natuurlijk kun je terecht bij de ervaringsdeskundigen met een persoonlijk vraagstuk over gezondheid. Ze kunnen bijvoorbeeld adviseren over bewegen, voeding, omgaan met stress of stoppen met roken. Indien nodig kunnen ze je doorverwijzen naar het juiste loket voor de juiste ondersteuning. 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven