voorzitter Raad van Bestuur

Edwin van der Meer

'Zorg goed voor elkaar.' Mijn motto komt recht uit het hart, uit mijn passie voor de patiënt

golf
  1. Home
  2. Medewerkers
  3. Edwin van der Meer

'Zorg goed voor elkaar.' Mijn motto komt recht uit het hart, uit mijn passie voor de patiënt.

Ons ziekenhuis staat midden in de samenleving. Altijd proberen te kijken vanuit de optiek van de patiënt en vandaar uit alles beter willen maken. De interactie met de patiënt heb ik als bestuurder op mijn netvlies. Als persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis maken wij ons met alle zorg- en welzijnsaanbieders in Amsterdam-Noord sterk voor de verbinding van het medische en sociale domein en dragen we bij aan het verbeteren van de gezondheid van de bevolking. Er samen voor zorgen dat patiënten de juiste zorg op de juiste plek krijgen.

Hoe zorg er in de toekomst uit ziet? Hybride: deels in het ziekenhuis en deels digitaal, passend bij de individuele patiënt. Digitalisering voegt een nieuwe dimensie toe, waarmee we de kwaliteit en continuïteit van onze zorg verhogen. We voorzien hiermee in een groeiende behoefte van patiënten om zelf meer grip te krijgen op hun gezondheid. Maar kijken ook kritisch naar welke zorg passend is. Zo is “zorg goed voor elkaar” niet slechts een motto maar een dagelijkse drijfveer om het voor patiënten beter te krijgen.

Terug naar Raad van Bestuur

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven