Look Good Feel Better Workshop juni 2024

10 juni 2024 , BovenIJ
10:00 - 12:00 uur
golf
  1. Home
  2. Agenda
  3. Look Good Feel Better Workshop juni 2024

Tijdens de workshop krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid en make-up. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met speciaal voor deze workshop beschikbaar gestelde huidverzorgingsproducten.

Daarnaast is er ook een haarwerker aanwezig die informatie geeft over haarwerken, maar ook over het gebruik van sjaals en andere hoofdbedekking. De workshop wordt geleid door een ervaren schoonheidsspecialist. Verder zijn er ook een aantal (getrainde) vrijwilligers aanwezig.

Voor wie?

De workshops zijn bestemd voor mensen met kanker, zowel mannen als vrouwen, tijdens en/of (recent) na hun behandeling. Voor beiden zijn de verzorging van gezicht, lichaam, handen en nagels belangrijk. Het make-up gedeelte is een keuzeonderdeel dat vooral voor vrouwen is bedoeld.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden op eigen initiatief of op advies van uw arts, verpleegkundige of een andere ziekenhuismedewerker. Aanmelden kan persoonlijk bij de casemanager oncologie of via mail:  

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven